Naruči Clean9
02/06/2017
Ideje za početak školske godine
06/09/2017
Prikaži sve

Aloe Vera – 9 razloga zašto treba konzumirati Aloe Vera Gel

aloe vera gel

Aloe Vera – 9 razloga zašto treba konzumirati Aloe Vera Gel

Zamislite da razrežete list biljke Aloe i da konzumirate gel direktno iz biljke.

Glavni proizvod Forever Livinga, Aloe Vera Gel, je nešto najbliže tome! Prvi proizvod te vrste koji je dobio certifikat od strane Međunarodnog Aloe Znanstvenog Savjeta, ova bogata kombinacija pulpe i tekućine čini ovaj proizvod autentično prirodnim.

U njemu se nalazi dokaz zašto je Aloe Vera zaslužila svoj nadimak “čudesna biljka”, a vi se u to uvjerite nakon što pročitate ovih 9 razloga zašto treba konzumirati Aloe Vera Gel.

aloe vera gel

Aloe Vera Gel

1.Pomaže zdravlju probavnog sustava

Aloe Vera posjeduje prirodnu osobinu čišćenja koja pomaže probavnom sustavu da apsorbira hranjive elemente u krv iz hrane koju konzumiramo, dok istovremeno pomaže razvoju zdravih bakterija – i to sve na prirodan način.

2. Za zdravlje i higijenu zubiju

Aloe vera je izuzetno zdrava za vaša usta i desni. Dnevna doza Aloe vera pomaže zdravoj oralnoj higijeni, pogotovo kad se kombinira sa             svakodnevnom upotrebom Forever Bright paste za zube.

3. Brzo umirivanje kože

Aloe vera je ušla u legendu zbog svoje osobine da brzo umiri kožu nakon manjih opekotina, posjekotina, iritacija kože kao i u pomaganju u stvaranju kolagena.

4.Podrška funkcioniranju imunološkog sustava

Aloe vera predstavlja prirodnu podršku vašem imunitetu. Sa prirodnim poboljšivačima imuniteta, Aloe vera pruža tijelu široku paletu različitih oružja u borbi protiv napadača.

5. Obnavlja kolagenom i elastinom

Aloe Vera obogaćuje gradivnim materijalima koji proizvode i održavaju kožu zdravom te pomažu u borbi protiv uzročnika starenja.

6. Pomaže održavanju normalne tjelesne mase i razine energije

Aloe Vera na prirodan način pomaže tijelu da očisti probavni sustav, i time čini da se osjećate bolje i zdravije, dozvoljavajući porast razine energije i pomažući da zadržite optimalnu tjelesnu masu.
aloe vera gel

Aloe Vera Gel

7. Mikroelementi – minerali i vitamini

Neki od mikroelemenata koji se mogu naći u Aloe Vera su kalcij, natrij, željezo, kalij, krom, magnezij, mangan, bakar, cink, vitamini A, B1, B2, B6, B12, C, E, folna kiselina i niacin.
Postoji li bolji način da se pomogne imunitetu protiv 3 oksidacijska stresa?

8. Oporavak kose

Enzimi, aminokiseline i mikroelementi u Aloe Vera prirodno pomažu oporavku kose.

Jačaju korijen kose, osiguravaju vlažnost, jačaju kosu i čine je mekom i sjajnom.

9. Gradi snažno tijelo

Aminokiseline su sastavni elementi tijela i služe izgradnji snažnog tijela.
Osam esencijalnih aminokiselina se nalaze u biljci Aloe.
Ovo su samo neke od činjenica dobrobiti Aloe Vere, za opširnijae objašnjenje o njenom sastavu i djelovanju, pročitajte članak  >> Aloe Vera – sastav i djelovanje najmoćnije biljke na svijetu
Ako vam je članak bio zanimljiv, podijelite ga sa prijateljima.
Ispuni anketu