Forever Living Products Hrvatska
Forever Living Products Hrvatska
13/09/2017
Što je online ili internet marketing?
13/09/2017
Prikaži sve

Aloe Vera GEL – 100% najbolji izbor čiste prirode

aloe vera gel

Aloe Vera GEL – 100% najbolji izbor čiste prirode

Kako izabrati vrstu i koji napitak Aloe Vere kao najbolji?

U prirodi postoji više od 300 vrsta Aloe Vere, ali samo četiri vrste imaju značajna ljekovita svojstva.

Naj ljekovitija i najbogatija vitaminima, mineralima, aminokiselinama, enzimima i ostalim korisnim sastojcima je Aloe Barbadensis Miller, poznata pod nazivom Aloe Vera ili prava aloe.

Aloe Vera GEL – Forever Living Products

Čisti 100% prirodni sok od središnjeg dijela lista Aloe Vere.

Aloe Vera Gel je izuzetno  djelotvoran proizvod, 100 % prirodan i čist.

aloe vera gel

Bogat je vitaminima (u njemu se nalazi čak i B12 vitamin, koji je veoma rijedak), aminokiselinama i mineralnim materijama, sadrži i sedam amino kiselina koje su direktno odgovorne za regeneraciju stanica.

Zato je Aloe Vera Gel jedan od najboljih mogućih dopuna ishrani modernog čovjeka.

Kao što je slučaj kod većine prirodnih sokova, sok dobijen cijeđenjem iz srži lista biljke tj. prešanjem lista biljke vrlo je nestabilan zbog mikroorganizama koji ga razaraju, razgrađuju i uništavaju.

Zahvaljujući savremenoj tehnologiji i potpuno prirodnoj stabilizaciji, jedinstvenoj u svijetu, koja je patentirana i pravno zaštićena i vlasništvo je kompanije Forever Living, ovaj proizvod je napravljen iz središnjeg dijela lista bez zelenih dijelova, bez vode i kemikalija, danas ima četvorogodišnju upotrebnu vrijednost.

Tehnologija i način stabilizacije je rezultat 12 godina znanstvenih i laboratorijskih ispitivanja i istraživanja, a cilj je bio sačuvati sve bio-kemijske, hranljive i zaštitne elemente koje biljka prirodno posjeduje i da sadržaj u pakiranju bude potpuno identičan i nepromijenjen u odnosu na list biljke.

Zato se stabilizacija vrši dodavanjem prirodnog vitamina C iz biljke Papaja.

Što je najvažnje, osim Aloje i vitamina C iz biljke Papaja, koji se koristi kao prirodni konzervans, u proizvodima kompanije Forever se ne dodaje voda. 

Dodavanjem vode, kemikalija i aditiva gube se i uništavaju sva njena prirodna svojstva i djelotvornost. Čak i mala količina alkohola uništava sve hranljive i zaštitne sastojke koje Aloja posjeduje.

Što konkretno znači da u pakiranju od 1 litre aloe, kao i u ostalim proizvodima ove kompanije, nalazi se doslovno 1 litra Aloje iscijeđenog iz lista.

1 litra aloje = 100% sadržaja

0% vode i 0% kemijskih dodataka

Aloe Vera Gel se upotrebljava kao biostimulans za unutrašnju upotrebu. Zamislite kada bi ste rasjekli list Aloe Vere i njegovu dragocijenu, meku srž pojeli neposredno iz lista.

Upravo to se dešava ako koristite Aloe Vera Gel. Ovaj Gel je zahvaljujući stabilizacijskom postupku, koji je zaštićeno vlasništvo firme, potpuno čist i svjež, kao sto je u prirodi stvoren.

Bogat je vitaminima (u njemu se nalazi čak i B12 vitamin, koji je veoma rijedak), aminokiselinama i mineralnim materijama, sadrži i sedam aminokiselina koje su direktno odgovorne za regeneraciju stanica.

Zato je Aloe Vera Gel kompanije Forever Living  jedan od najboljih mogućih dopuna ishrani modernog čovjeka.

 


 

 

Ispuni anketu