Aloe Vera – sastav i djelovanje najmoćnije biljke na svijetu
12/09/2017
aloe vera gel
Aloe Vera GEL – 100% najbolji izbor čiste prirode
13/09/2017
Prikaži sve
Forever Living Products Hrvatska

Zašto Forever Living Products ?

Forever Living Products Hrvatska funkcionira od 1999 godine. Zastupljen je centralnim uredom u Zagrebu.

Forever Living Products razlikuje se od ostalih kompanija, pružajući svim svojim članovima mogućnost poboljšanja kvalitete života putem inovativnih prirodnih proizvoda i transparentne financijske prilike.

Forever je multi-milionska kompanija koja posluje u preko 160 zemalja svijeta! Najveći je svjetski proizvođač Aloe Vere i proizvoda na bazi Aloe Vere!

Iz sjedišta tvrtke u Scottsdaleu u Arizoni, Rex Maughan, osnivač i predsjednik upravlja podružnicama u cijelom svijetu!

Više od 9,5 miliona poslovnih suradnika diljem svijeta uspješno surađuju sa ovom kompanijom, kako bi si osigurali sigurniju i zdraviju budućnost!

Od osnutka 1978 godine pa do danas, Forever bilježi konstantan godišnji rast, te je u zadnjih 40 godina izrastao u pravog globalnog giganta!


Forever Living Products Hrvatska

Forever je prisutan u Hrvatskoj od 1999 godine. Zastupljen je centralnim uredom u Zagrebu.

Trenutno Forever u HR pokriva samo 1% tržišta! Radeći po Foreverovom dokazanom modelu širenja, znamo kako taj postotak podići na puno veći nivo u idućih nekoliko godina!

Da bi to mogli realizirati, tražimo ozbiljne ljude, koji su spremni raditi i uzeti postotak tržišta, ne samo u Hrvatskoj, već i u široj regiji.

U regionalnim uredima su uspostavljeni sustavi poslovanja koji vam uvelike pomažu u razvoju i izgradnji ovog posla a funkcioniraju jako dobro, i bilježe značajno povećanje prometa na mjesečnoj razini u odnosu na isti period prethodnih godina!

Trenutno se fokusiramo na poslovanje preko interneta, jer na taj način dodatno umanjujemo troškove poslovanja, a istovremeno možemo doprijeti do mnogo većeg broja ljudi.


On-Line poslovanje

Prateći globalne trendove smatramo da je mnogo jednostavnije i praktičnije razviti poslovanje koristeći internet i društvene mreže!

Da bi ste provjerili kako se možete uklopiti u ovu priču, postati djelom našeg tima i pokrenuti svoje poslovanje, zatražite dodatne informacije i pošaljite nam svoje podatke kroz kontakt formu na kontakt stranici ili putem dolje navedenog obrasca.


Poslovna suradnja

Forever omogućuje “običnim” ljudima da pokrenu vlastitu tvrtku te da vlastitim radom i zalaganjem sebi i svojoj obitelji osiguraju sigurnu budućnost!

Ovo je prilika da pokrenete posao sa ogromnim potencijalom, bez ograničenja, po dokazanom poslovnom modelu koji zaista daje rezultate, dok ujedno održavate ravnotežu između radnog i slobodnog vremena!

Network marketing, poznat kao i timski marketing je efikasan i dokazan poslovni model koji u svojoj osnovi zadržava “osobnu preporuku” kao osnovu poslovanja, da bi kompanija mogla distribuirati svoje usluge ili proizvode.

Forever je u stvari dobro organizirana i strukturirana mreža poslovnica, osmišljenih da omoguće ljudima pokretanje svojih vlastitih neovisnih kompanija.

Umjesto da ulaže ogroman novac u reklamne i marketinške kampanje, taj se novac dijeli poslovnim partnerima koji troše proizvode i dijele mogućnost zarade sa drugima! I što sad to znači?

Marketing za Forever odrađuju poslovni partneri, ukratko šire informaciju o kompaniji, o proizvodu i načinu poslovanja.

Ovako postavljena poslovna struktura ima mnogo financijskih prednosti sa kojima se tradicionalni model poslovanja jednostavno ne može nositi!


Ako radiš, radi za sebe

Okusite slobodu i fleksibilnost, budite vlasnik svoje tvrtke!

Radite koliko želite i kada želite! Kao poduzetnik uvjek imate slobodu odabrati sa kime želite raditi i koliko!

Umjesto da svom šefu zarađujete novac, počnite ga zarađivati za sebe i svoju obitelj! Sami odlučite koliko vrijedi vaš rad!


Bez rizika – Sa minimalnim ulogom

Tradicionalni poslovni model zahtjeva poveća investicijska ulaganja na samom početku, što često tjera ljude u dugove. Ovdje to jednostavno nije potrebno.

Ne morate brinuti o poslovnom prostoru, proizvodnji, zaposlenicima, skladištu, distribuciji ili naplati! Forever će se pobrinuti za to.

Nema visokog rizika ili konkurencije, ali postoji sustav koji će vas naučiti kako raditi sa rezultatom.

Kao nečiji zaposlenik, uvijek ste ograničeni visinom dohotka! Ovdje niste ograničeni ničime.

Tko više radi, više i zaradi! Mođunarodna poslovna politika određuje iste uvjete i benifite bez obzira na vjeru, rasu, spol, nacionalnost ili državu u kojoj živite.

Svi kreću sa iste točke, koliko daleko žele ići, zavisi od vaše ambicije i rada koji ste spremni uložiti.


Kompanija visokog kredibiliteta

Forever posjeduje nekretnine u vrijednosti 1.5 milijardi dolara! Nema zaduženja niti kredita! Bilježi konstantan rast, od samog osnutka već 40 godina.

Posjeduje 92% ukupne svjetske proizvodnje Aloe Vere i proizvoda na bazi aloe vere.

Vlasnik je svih plantaža, proizvodno-prerađivačkih kompleksa, laboratorija, sustava distribucije i poslovnica. Vertikalno je intergriran, ne koristi vanjske ko-operante, što znači da kontrolira cjelokupan proces proizvodnje i samim time jamči kvalitetu proizvoda.

Nije podložan kretanju na svjetskom tržištu zbog zatvorenog sustava proizvodnje, distribucije i naplate.


Kako se uključiti?

Krenite već danas, zatražite dodatne informacije.


 

 

 

Ispuni anketu