sadašnji trenutak
Kako zadržati svjesnost u sadašnjem trenutku
11/01/2019
Besplatna Analiza Organizma
06/07/2020
Prikaži sve

Kvantna analiza, kvantna dijagnostika i medicina

kvantna dijagnostika

Kvantna analiza općenito

Kvantna analiza? Što je to i na kojem principu djeluje? To je pitanje koje vrlo često čujem u zadnje vrijeme. Neki su nešto o tome čuli, ali većina ne zna ništa o tome. Kvantna analiza je tema o kojoj baš i nema mnogo dostupnih informacija i zato je nastao ovaj članak! Ukratko, čini se da je temelj svega valno čestična priroda svega tj. da je materija definirana valno čestičnim funkcijama! Jednostavno, zar ne?
Da naravno, ako imate doktorat na polju teorijske fizike i vrlo vam je bliska kvantna fizika, mehanika i struktura materije. Obzirom da većina nas baš i nije stručna u ovim područjima, pokušajmo to jednostavnije objasniti.
Kvantna analiza i Kvantna medicina općenito, omogućuju nam djelomičan uvid u određene procese u našem organizmu (pozitivne i negativne), već u samom začetku nastanka tih procesa. Osnovni princip je detekcija disbalansa pojedinih sustava u organizmu, kako unutar samih sustava tako i u njihovoj međusobnoj korelaciji. Ukratko, kvantna medicina i analiza omogućuju nam da preduhitrimo određene negativne procese u našem organizmu još dok su u nastanku. Kvantna analiza vam može ukazati na opće fizičko stanje te skrenuti pozornost na neispravan rad pojedinih sustava našeg organizma, kako bi se moglo na vrijeme djelovati i spriječiti daljnji razvoj negativnih procesa.
Na vrijeme otkriveni i otklonjeni negativni procesi uvelike umanjuju mogućnost razvoja ozbiljnijih oboljenja.

Zahvaljujući tehnologiji baziranoj na osnovama kvantne medicine, koristeći kvantnu magnetnu rezonancu i mjerenje frekvencija elektromagnetnih impulsa tijela, moguće je ukazati na neke poteškoće puno ranije nego što se fizički manifestiraju.


Na kojem principu djeluje kvantna medicina?

Ljudsko tijelo sastoji se od velikog broja stanica koje kontinuirano rastu, razvijaju se, diferenciraju i umiru, ali se i neprestano regeneriraju kroz vlastito dijeljenje.

U tijelu odrasle osobe u minuti se podijeli 25 milijuna stanica, dok se regenerira 100 milijuna krvnih stanica.

Za vrijeme procesa staničnog dijeljenja i rasta, atomska jezgra pod naponom stvara baznu osnovu naših stanica a superbrzi elektroni izvan jezgri u neprestanim su promjenama, zbog čega dolazi do konstantnog emitiranja elektromagnetskih valova. Ti valovi koje naše tijelo emitira pokazatelj su stanja našeg organizma i razlikuju se ovisno o tom istom stanju (zdravo, manje zdravo, bolesno stanje, itd.). Ako imamo način da pročitamo te elektromagnetske valove, onda imamo i način pročitati kakvo je stanje našeg organizma.

Kvantna medicina smatra da je osnova svake bolesti upravo promjena frekvencije tih izvan jezgrenih staničnih elektrona, promjene njihovih orbita koje pak uzrokuju promjene na nivou atoma, zatim u malim i većim biomolekulama, te na kraju i promjenama u samim stanicama, kao i organu koji one čine. Ukratko, ako se promijeni frekvencija elektrona, promijenit će se i elektromagnetski val koji stiže do atoma koji se pregledava. Te promjene do kojih dolazi zbog bolesti i fizičkih promjena u nutritivnoj sferi obično su slabe i variraju od nano do mikrogausa.

U principu, energija i frekvencija prolaze kroz pojačivač i stižu do računala koje ih procesuira, uspoređujući dobivene rezultate s onima koji spadaju u rezultate normalnih kvantnih vrijednosti.

Pored same analize, možemo vam ponuditi i rješenje kroz preparate i dodatke prehrani na prirodnoj bazi, renomirane svjetske kompanije, prisutne na tržištu preko 40 godina. Dakle, ovo nije nešto što se pojavilo prije par godina, već je dokazano kroz pozitivna iskustva generacija i generacija korisnika, kako vrhunskih sportaša tako i običnih ljudi koji su svjesni da se treba brinuti za vlastito zdravlje kao i zdravlje svoje obitelji.

Nakon analize, možemo vam savjetovati što bi od dodataka trebali koristiti, te kako da u što kraćem roku i na prirodan način riješte uzrok svojih zdrastvenih poteškoća, a ne samo simptome. Pratimo vas kroz redovite besplatne kontrole, dok vam se stanje ne poboljša do željenig nivoa.

Dugogodišnja pozitivna iskustva generacija korisnika u cijelom svijetu, garancija su kvalitete i djelotvornosti naših proizvoda. Sa više od 200 proizvoda u ponudi, znamo da skoro svaki problem ima svoje rješenje.


KOJE PARAMETRE TIJELA MOŽE MJERITI KVANTNO MAGNETNA ANALIZA?

Moguće je analizirati : Kardiovaskularni i cerebrovaskularni sustav, gastrointestinalnu funkciju, funkciju jetre, debelog crijeva, žuči, gušterače, bubrega, pluća, mozga i živaca. Bolesti kostiju, mineralnu gustoću kostiju, reumatoidne bolesti kostiju, indeks rasta kostiju, šećer u krvi, mikroelemente, vitamine, aminokiseline, koenzime. Toksine, teške metale, osnovne fizičke kvalitete, alergije, pretilost, kožu, oči, kolagen. Puls srca i mozga, masnoću u krvi, endokrini sustav, imunološki sustav. Prostatu, muške spolne funkcije, ginekologiju i grudi.


kvantna dijagnostika

Kvantna analiza – Velika Gorica –

VAŽNO: Kvantna analiza se ne naplaćuje uz prethodnu on-line rezervaciju.
Kompletna analiza stanja Vašeg organizma u samo par minuta, uz savjetovanje o načinu prehrane i preporučenim, potrebnim suplementima!
Ispunite obrazac u nastavku, odaberite jedan od ponuđenih besplanih termina.
Nakon odabranog termina, na vašu e-mail adresu dolazi potvrda.
Osobno ću vas kontaktirati kako bismo potvrdili dogovoreni termin.

Ispuni anketu