Primjenjujete li pravilo 80/20 za traženje posla?
08/06/2016
Život prolazi čekajući “sutra”
07/07/2016
Prikaži sve
promjene

Kada počinju promjene u životu?

Promjene u životu počinju onda kada dođete do zida i kada shvatite da dosadašnjim načinom života ne možete nastaviti dalje.

Počinju onda kada ne samo da ostanete bez snage za dan koji je pred vama već kada ne vidite ni smisla u njemu.

Promjene u životu počinju onda kada shvatite da ljudi koji su nekoć bili uz vas, sada se nalaze ili ispred ili iza vas i sada vam nedostaju.

Promjene u životu počinju onda kada primijetite da to što govorite „da“ drugima ispadne na koncu „ne“ sebi i košta vas mnogo živaca.

Promjene u životu počinju onda kada doživite brodolom, a oni za koje ste misliti da su prijatelji uđu u prvi čamac i odmaknu od vas.

Promjene u životu počinju onda kada više ne vidite razliku između prijatelja i neprijatelja jer jedini i drugi rade iste stvari koje se tiču vas.

Promjene u životu počinju onda kada se razočarate u svijet oko sebe a morate nastaviti živjeti u njemu kao da se ništa nije dogodilo.

Promjene u životu počinju onda kada videći nepravdu oko sebe čujete još od tih istih, promijeni se ti jer se mi nećemo promijeniti.

Promjene u životu počinju onda kada vam se na početku novoga dana čini kao da je već došao njegov kraj a još ništa niste napravili.

Promjene u životu počinju onda kada vidite da se sve oko vas mijenja a vi shvaćate da ste zaglibili u nekoj prošlosti koju nikada niste istinski ni živjeli.

Što je mene osobno potaknulo da promjenim svoj život i zašto sam se odlučila na “drugačiju” vrstu poduzetništva,  možete pročitati na mom blogu, na sljedećem linku

Ili jednostavno istražite našu web stranicu:

 https://stajdohar.com/

Možete me i osobno kontaktirati. Zašto ne? Moji podaci su na stranici.

Ispuni anketu