Forever Living Products

moj poslovni partner


Forever Living Products


Forever je multi-milionska međunarodna kompanija, sa sjedištem u Scottsdaleu u Arizoni, koja poslije u preko 150 zemalja svijeta! Najveći je svjetski proizvođač aloe vere i proizvoda na bazi aloe vere. Rex Maughan, osnivač i predsjednik kompanije i dan danas vrlo uspješno upravlja kompanijom, koja je prvenstveno usmjerena na ljude a ne na profit.

Više od 9,5 miliona poslovnih suradnika diljem svijeta uspješno surađuju sa ovom kompanijom, koristi njezine proizvodne resurse, poslovne sustave i ugled, kako bi osigurali sigurniju i zdraviju budućnost za sebe i svoje obitelji.

Kompanija je osnovana 1978 godine, i sve vrijeme postojanja bilježi stabilan konstantan godišnji rast, te je u zadnjih 40 godina izrasla u pravog globalnog giganta. Od samog osnutka kroz sve aspekte svog poslovanja poštuje prirodu i zalaže se za ekološko poslovanje! Odgovornost prema okolišu je jedan od osnovnih postolata zdravog poslovanja.

Forever Hrvatska


Forever je prisutan u Hrvatskoj od 1999 godine. Zastupljen je centralnim uredom u Zagrebu.

Trenutno Forever u HR pokriva samo 1% tržišta! Radeći po Foreverovom dokazanom modelu širenja, znamo kako taj postotak podići na puno veći nivo u idućih nekoliko godina! Da bi to mogli realizirati, tražimo ozbiljne ljude, koji su spremni raditi i uzeti postotak tržišta, ne samo u Hrvatskoj, već i u široj regiji. U regionalnim uredima su uspostavljeni sustavi poslovanja koji vam uvelike pomažu u razvoju i izgradnji ovog posla a funkcioniraju jako dobro, i bilježe značajno povećanje prometa na mjesečnoj razini u odnosu na isti period prethodnih godina! Trenutno se fokusiramo na poslovanje preko interneta, jer na taj način dodatno umanjujemo troškove poslovanja, a istvremeno možemo doprijeti do mnogo većeg broja ljudi.

On-Line poslovanje


Prateći globalne trendove smatramo da je mnogo jednostavnije i praktičnije razviti poslovanje koristeći internet i društvene mreže!

Da bi ste provjerili kako se možete uklopiti u ovu priču, postati djelom našeg tima i pokrenuti svoje poslovanje u suradnji sa Rolf Kippom, istražite dodatne informacije na početnoj stranici, ispunite anketu ili se odmah registrirajte za on-line webinar i provjerite gdje se možete uklopiti.

Prednosti poslovanja

Proizvodi na bazi aloe vere, jedne od naj ljekovitijih biljaka na planeti, dokazane kvalitete i učinka. Usmjereni na poboljšanje zdravlja i ljepote, a nedostupni masovnom tržištu. Forever posjeduje 92% ukupne svjetske proizvodnje aloe vere i proizvoda na bazi aloe vere. Od samog osnivanja, prouzvodnja se bazira na ekološkim principima.

Pravedan sustav raspodjele novca, prema provjerenom modelu, baziranom na učinku. Postojan i jednak za sve partnere u cijelom svijetu. Sustav napredovanja utemeljen na ostvarenim rezultatima, propisan poslovnom politikom.

Uhodan, stabilan, zatvoreni i vertikalno intergriran sustav proizvodnje, skladištenja i dostave proizvoda do krajnjeg korisnika. Ujedno se brine o naplati, licencama, certifikatima i lokalnom zakonodavstvu.
 
Forever svoj uspjeh bazira na superiornom proizvodu, načinu distribucije i najboljem edukacijskom sustavu na svijetu.
Ovo je malo drugačija kompanija, koja ne ulaže novac u reklame i promidžbene kampanje, već se oslanja na kvalitetu proizvoda, koji na tržištu visoko kotiraju zadnjih četrdeset godina isključivo zbog preporuka zadovoljnih korisnika. Forever je svjetski brand koji svakom čovjeku omogućava, da pokrene svoju tvrtku, koristeći kompanijske resurse.
Kako to učiniti? Tu je najbolji on-line edukacijsko-regrutacijski sustav, -WIN system- dostupan H24 pod vodstvom Rolfa Kippa, najuspješnijeg Foreverovog poslovnog partnera. Provjerite zašto se 3 miliona ljudi oslanja na njegovo znanje, na putu prema uspjehu.

 
Ispuni anketu